رفرکتومتر (قندسنج)

  • توضیح کوتاه: میزان مواد جامد محلول در مواد غذایی هستند. اساس کار یا رفرکتومترها به این صورت است که نور از هوا عبور میکند و زمانی که به ماده غذایی برخورد میکند، می شکند. مقدار شکستگی نور بر اثر برخورد با ماده غذایی با درجه “Brix” اندازه گیری می شود.
  • نام اختصاری:
  • نام انگلیسی: Refractometer
  • کشور سازنده: آمریکا
  • شرکت سازنده: Extech
  • مدل دستگاه: RF 10 . 0-32 Brix
  • سال ساخت: 2005
  • تجهیزات جانبی دستگاه:
  • اپراتور دستگاه:
  • تعداد آنالیز های انجام شده: 0
  • وضعیت: فعال

خدمات مرتبط (آزمون های قابل ارائه)